Delicioasa socata este una dintre cele mai eficiente bauturi depurative, care favorizeaza eliminarea toxinelor din tesuturi si revigoreaza intregul organism.

Terapia cu flori de soc combate peste 50 de boli. Apreciata socata, preparata prin fermentarea florilor in apa cu miere are efecte numerose efecte terapeutice : detoxifiante, euforizante, emoliente, antiinflamatoare, antiinfectioase, diuretice si expectorante

Pentru a beneficia de valoarea terapeutica a socatei, o bautura tonica si aperitiva, gingasele si parfumatele flori de soc trebuie culese pana la ora pranzului, cand soarele straluceste pe cer.

Socata, remediu antiinfectios – Bazandu-se pe proprietatile antiseptice si antivirale ale florilor de soc, licoarea preparata din inflorescenta de soc nu este doar o bautura racoritoare, ci si un remediu pentru afectiunile respiratorii, bronsite, raceli, viroze, alergii si pentru boli renale si urinare. Cura cu socata in astfel de afectiuni dureaza 14 zile.

Remediu contra obezitatii – Socul este un puternic depurativ care contribuie la eliminarea apei din tesuturi si de aceea cura cu socata s-a dovedit eficienta in tratamentele contra obezitatii, a constipatiei si pentru detoxifiere, fiind si un bun agent de curatare a tractului gastro- intestinal.

Socata combate blocajele la nivel psihic – Desi nu contine alcool, socata are efecte euforizante semnificative, contribuie la relaxarea organismului si la depasirea blocajelor psihice. Terapia cu aceasta bautura este un remediu pentru persoanele foarte emotive si interiorizate.