,

Antrenamentul de forta

Antranementul de forta nu iti garanteaza doar forta maxima, ci te ajuta sa scapi si de grasimi, si dezvolta masa musculara.
Citește mai mult

,

7 beneficii ale consumului de spanac

“Spanacul este considerat un aliment vital pentru întregul tract digestiv . Practic, spanacul este cel mai bun material organic pentru curăţarea, reconstrucţia şi regenerarea tractului intestinal. De exemplu, sucul proaspăt de spanac crud, consumat cel puţin o dată pe săptămână, ajută foarte mult persoanele care au problemă cu constipaţia şi tranzitul intestinal.
Citește mai mult

,

Exercitii Poliometrice

1. FLOTĂRI PLIOMETRICE
Execută o flotare obișnuită, dar atunci când te afli în poziția de jos încearcă să te ridici, contractându-ți mușchii din partea superioară a corpului, până când mâinile nu mai ating deloc solul. Încearcă să te ridici cât mai mult deasupra podelei. Revino la poziția inițială și mai repetă mișcarea timp de 15 secunde, ceea ce reprezintă un set.
Citește mai mult

,

Antrenamentul de Biceps Femural

1. Flexia picioarelor din culcat

Aseza-te cu fata in jos pe aparat si pune picioarele sub greutati. Picioarele trebuie sa fie intinse si greutatile sa fie asezate in spatele gleznelor. Apuca manerele de sub banca pentru stabilitate si stai cu corpul lipit de banca. Aceasta va fi pozitia de start. Ridica greutatile pana cand femuralii sunt contractati la maxim. Mentine o secunda. Apoi revino usor cu greutatile la pozitia initiala.

Citește mai mult

,

Beneficiile laptelui de migdale

1. Laptele de migdale nu contine colesterol
Acest aliment este important pentru sanatate, deoarece nu contine colesterol si deci nu contribuie la ingrosarea arterelor inimii, previne bolile cardiovasculare, ajuta la protejarea organismului de efectele nocive ale fumului de tigara (si aici ne referim si la fumatorii activi dar si la cei pasivi), nu contine lactoza si deci poate fi servit si de cei care sunt alergici la laptele de vaca, iar nu in ultimul rand este perfect compatibil cu toate produsele de tip vegetal.
Citește mai mult

,

Mingea medicinala – Exercitii de incalzire folosind mingi medicinale

Mingea medicinala este un echipament excelent pentru antrenamente rapide si eficiente. Te va surprinde sa afli ca ea este folosita de mai bine de 3000 de ani, fiind recomandata pacientilor in procesul de recuperare dupa accidentari. Astazi, selectia este foarte variata: le gasim in diferite culori si marimi.In plus, exercitiile cu mingea medicinala ajuta considerabil la tonifierea diferitelor parti ale corpului.
Citește mai mult