,

Ciupercile Chaga

Ciupercile Chaga sunt ciuperci parazitare care infectează și cresc pe diverse pomi, inclusiv mesteacăn, dar pot fi, de asemenea, folosite pentru numeroșii lor antioxidanți. Aceste ciuperci sunt cunoscute științific sub numele de Inonotus obliquus și pot fi adesea văzute în zonele temperate ale emisferei nordice, inclusiv Rusia, Europa și America

Citește mai mult

,

Tractiuni

Tractiunile sunt unele din cele mai bune exercitii pentru cresterea masei musculare. De aceea unii oameni le numesc genuflexiunile partii superioare.

Citește mai mult

,

Antrenament pentru picioare

Genuflexiuni cu bara in spate – se efectueaza piramidal. Se creste treptat pana la maxim, apoi se revine, in sens invers, descrescand greutatile. Incepeti cu o greutate care va permite 15 repetari, si pe masura ce cresteti incarcatura, scadeti repetarile. Cel mai greu set trebuie sa fie de 6-8 repetari.
Miscarea trebuie sa fie continua, fara pauze in partea de sus sau de jos.
Citește mai mult

,

Ce calitati are laptele de migdale?

Una din principalele calități ale laptelui de migdale este faptul că acesta este lipsit de gluten, lactoză și colesterol, dar, pentru că are aceeași consistență ca laptele de vacă, poate fi folosit în aceleași scopuri.
Citește mai mult