,

Antrenamentul de abdomen cu mingea fitness

Abdomenele poti fi executate in nenumarate feluri. Avantajul unor exercitii pentru abdomencu mingea de fitness consta in faptul ca elimini in mare parte disconfortul creat de contactul coloanei vertebrale cu solul. De asemenea exercitiile cu mingea de fitness pot fi amuzante, dar si extrem de eficiente. Iata cateva exemple:
Citește mai mult

,

7 ACTIUNI UIMITOARE ALE PROPOLISULUI ASUPRA SANATATII

1. Întărește sistemul imunitar
Datorită compoziției sale foarte complexe, propolisul stimulează formarea de anticorpi și ajută la absorbția nutrienților în organism, fiind foarte eficient în menținerea unui sistem imunitar sănătos. Tocmai de aceea, consumul de propolis este foarte potrivit atât în sezonul rece, cât și primăvara și toamna, când avem o imunitate precară, ținând departe gripa și răceala.
Citește mai mult

, ,

FitClass Club implineste 6 Ani – va asteptam pe 17 februarie

Intrarea libera pentru toti iubitorii sportului la FitClass Club

Citește mai mult

,

Antrenamentul pentru muschii lombari

1.Superman – sau popular vorbind, este un soi de barcuta. Pe cat de usor de facut, pe cat de eficient, acest exercitiu poate fi utilizat atat in incalzire, dar si ca parte din circuitele de antrenament. Recomandarea este sa incepeti alternativ (brat/picior opus) si apoi cateva serii cu ambele brate si ambele picioare ridicate.
Citește mai mult

,

Vinetele – beneficii pentru sanatate

Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume .De la climatul temperat pana la cel tropical, acestor legume le este foarte usor sa creasca si sa ne ofere enorme beneficii pentru sanatate.
Citește mai mult

,

Agrisele

Agrisele sunt o mare sursa de vitamine si nutrienti, si, ca cele mai multe fructe de padure, nu sunt lipsite nici de antioxidanti, cum ar fi polifenolii, care reduc riscul de cancer. Se spune despre agrise ca au de 20 ori mai mai multa vitamina C decat portocalele, dar asta nu este singura lor calitate. Iata cateva beneficii ale agriselor:
Citește mai mult